Дом

  • Стоки на промоция!
  • Детски играчки и подаръци!
  • Детски конструктори!
  • За автомобила и др.
Преса за рязане на картофи
Насладете се на перфектни резенчета картофи с тази картофорезачка. Резачката за картофи може да се използва за рязане на всякакви зеленчуци, преди да се изпържат или опекат. С пресата се работи изключително лесно и удобно. Единственото, което трябва да направите е да поставите картофа и да натиснете дръжката. Перфектните резенчета са вече факт и са готови, за да приготвите най-вкусните пържени картофки, които сте правили!
10.99 лв
Комплект кухненски ножове с керамично покритие + подарък магнитна поставка
Комплект от 8 части 7 ножа от висококачествена стомана с керамично антибактериално покритие и подарък керамична белачка, незаменим помощник във всяка кухня. С ергономични релефни дръжки с анти-плъзгащо покритие осигуряващи максимален комфорт при работа.
Комплекта съдържа:
Готварски нож - 32 см.
Нож за хляб - 32 см.
Нож за месо - 32 см.
Универсален нож - 22 см.
Нож за пица - 21 см.
Нож за сирене - 23 см.
Нож за плодове - 9 см.
Белачка за плодове и зеленчуци.
Комплекта е в кутия с магнитно затваряне.
-При покупка на комплекта получавате подарък, магнитна стойка за ножове. С тази магнитна стойка имате чудесен органайзер за ножици, ножове и други дребни метални предмети във вашата кухня. С него пестите пространство в комплекта са включени и два винта с които може бързо и лесно да се монтира върху шкаф или стена. Поддържате хигиената на вашите ножове и бързо намирате ножа, който ви трябва. Двете мощни магнитни ленти вградени в поставката държат здраво вашите ножове, защитават остриетата и удължават живота им.
Размер: 38см. Х 4,5 см. Х 1,5 см.
35.99 лв
Меламинови гъби за почистване 50 бр. + 3 бр. ролки за почистване на мъх, прах и косми
Магическите гъби са създадени за екологично почистване само с вода. Навлажнете гъбата и потъркайте мястото, което желаете да почистите, вижте как петната и мърсотията изчезват. Без скъпи препарати, само с вода.
Можете да почиствате разнообразни повърхности и предмети, включително: плочки, душ батерии, кранове, мивки, зацапани чаши, хладилници, фризери и фурни, готварски печки, котлони, копчетата на печки и котлони, тигани, керамични предмети и съдове, врати, химикал върху стена, вани, первази, дървени и винилови подови настилки, петна от загаряне, PVC – дограми на прозорци, котлен камък, петна от боя, хромирани повърхности, джанти на автомобил, таблото на автомобил, кожени обувки, велосипеди и др.
Внимание: не използвайте гъбата върху лакирани повърхности, винаги изпробвайте как ще се отрази почистването с гъбата на скрит участък от повърхността, която желаете да почистите.
Предлагат се в два цвята: сив, бял
ЦЕНАТА Е ЗА ПАКЕТ 50 БР.
При покупка на пакета с гъби получавате подарък 3 бр. ролки с лепяща лепенка за лесно почистване на мъх, прах и косми от дрехи, дивани. Удобно захващане. Ширина на ролката 10 см.
14.99 лв