Изберете категория
Вашата кошница

Детски проектор за рисуване 3 в 1

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадетени се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Забавлявайте децата си с този проектор с дъска за рисуване. Креативен помощник, който тренира художествените умения на децата.

Какво е скрито в този проектор?

✔️Ще усъвършенства художствените умения на Вашите деца.Лесно за използване. Избирате слайда с изображението, поставете го в устата на патето и го включете с бутона ON.

✔️Проекторът прожектира изображения на масата и децата могат да го очертават на дъската за рисуване. Площта на масата може да се мие, така че децата постоянно могат да сменят изображеният или да пишат, а ако нещо не им хареса, лесно ще изтрият грешната линия.

Препоръчваме гъбата за изтриване да е леко навлажнена.

Подробно описание:

✔️Подобрете художествените способности на децата си. Употребата е проста. Всички части се сгловяат лесно (без инструменти). Избирате слайда с изображението, поставете го в устата на патето прожектор и го включете с бутона ON. Проекторът прожектира снимка на масата и децата могат да започнат да я очертават.

✔️Повърхността на масата може да се мие с гъба, така че децата постоянно могат да променят снимките, а ако нещо не очертаят добре, ще изтрият грешната черта. Препоръчваме гъбата да е леко навлажнена.

Характеристики:

 • височина на проектора: 25cm.
 • широчина на проектора: 18cm.
 • широчина на масичката: 25 cm.
 • батерии: 4x AA (1,5 V) - не са включени в комплекта.
 • за деца под 3 годишна възрастда се използва под наблюдението на възрастен човек

Съдържание на пакета:

 • 3бр. дискове с по 7 различни диапозитиви
 • 1бр. комплект маркери 12бр.
 • 1x скицник за рисуване
 • 1x проектор

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Всички поръчки над 100 лв. получават безплатна доставка до офис на Еконт. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени своевременно чрез email или по телефон, посочен за контакт с Вас.

Цената на доставката е както следва:

- Еконт до ОФИС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма -10% клиентска отстъпка

- Еконт до АДРЕС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма -10% клиентска отстъпка

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер, онлайн магазин perfectlux.bg не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.