Изберете категория
Вашата кошница

Фотоепилатор

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Модел за домашна употреба с две лампи голяма лампа /4 кв. см./ с 120 000 импулса и лампа за малки участъци /2кв. см./ като лице мишници и бикини зона с 5 000 импулса.

✔️Подходящ за цялото тяло, без UV лъчи, клинично тестван, медицински доказан.

✔️Намалява окосмяването до 50 % само след 6 третирания.

✔️Уникалната технология на BaByliss HPLЕ специално разработена за да предостави всички предимства на фотоепилацията в домашни условия. ✔️

При използването на уреда не са необходими използването на вода или гелове, той е безопасен за вашата кожа, бързо и без болка премахва нежеланото окосмяване.

✔️BaByliss HPL има вграден сензор за определяне на цвета на кожата, той определя автоматично тена на третираната зона и разрешава само на подходяща на цвят кажа / светлината фотоепилация не е подходяща за кожа с естествен по-тъмен тон или кожа с тен/.

✔️BaByliss HPL има вградена защитна функция за предпазване на очите /работи само когато е насочен към третиращата повърхност е в контакт с тъкан/.

Комплекта съдържа:

  • лампа за големи участъци 120 000 импулса
  • лампа за малки участъци 5 000 импулса
  • предпазни очила
  • диск
  • книжка с упътване на Английски език
  • адаптер за захранване 240V.

Произход: Израел

Гаранция 6 месеца.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още

Последно разгледахте