Изберете категория
Вашата кошница

Музикален инструмент йоника с микрофон 37 клавиша

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане
  • ????【Многофункционална играчка пиано с клавиатура】Детско пиано с 24 демонстрации, 3 тона, контрол на силата на звука, контрол на темпото, функции за FM радио. детска йоника с микрофон, децата могат да пеят и играят. Натиснете бутона "DEMO ALL", йониката ще възпроизведе демонстрационни песни, пуснете следващите песни, когато една демонстрационна песен приключи. Натиснете бутона "DEMO ONE", и ще възпроизведе демонстрационни песни, натиснете го отново, за да превключите демонстрацията, общо 24 демонстрации. Нека децата се наслаждават на музиката, докато играят.
  • ????【Стимулирайте интереса на децата към музиката】m zimoon kids keyboard е музикално образователно пиано за деца, което може да развие чувствителността на децата към музиката и да култивира интереса за музикта и чувството за музика. Натискайте различни клавиши на пиано, за да научите различно темпо и ритъм, да подобрите координацията на ръцете и краката на вашето дете, да внушите музикални знания с мелодии и ритми, докато свирят със забавление! Детското пиано е прекрасна музикална играчка за подобряване на взаимодействието родител-дете, също така може да развие сценичното представяне на децата.
  • ????【FM ФУНКЦИЯ】Включете режима FM радио, след което натиснете бутоните SCAN, за да превключите произволно FM канала. Натиснете "- FM VOL", за да намалите звука на радиото, натиснете "FM VOL", за да увеличите звука на радиото. Забележка: Режимът на пиано и режимът FM не си пречат. Двата режима не могат да се използват едновременно. Музикални играчки за 3 4 5 6 годишни деца е образователна играчка, подходяща за деца за да учат музика и да развиват чувството си за музика.
  • ????【 Безопасен ABS материал】Детската клавиатура пиано е направена от нетоксични ABS екологично чисти материали, които са одобрени от CPC, ASTM и CPSIA, безопасни за деца. Преносимата играчка пиано с клавиатура се захранва с батерии 4бр. 1.5АА. Размерът на тази детска клавиатура за пиано е 43 * 16,5 * 4 см (дължина * ширина * височина), което я прави лека и лесна за носене, така че децата да могат да свирят на пианото по всяко време и навсякъде.
  • ????【Перфектен подарък за деца】Електрическа клавиатура с високоговорител, развива детския мозък, регулируема сила на звука, за да предпази слуха на децата или да се наслаждава на света на музиката. Детска клавиатура пиано, захранвана от 4 AA батерии (не са включени) е лесна е за носене, децата могат да свирят на закрито и открито. Тя е перфектната образователна музикална играчка, страхотен подарък за децата за Коледа, рожден ден, Великден или друг празник . Най-добрите образователни играчки за 3 4 5 6 7 8 годишни момичета и момчета.
За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още