Изберете категория
Вашата кошница

Органайзер за гримове

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Луксозен органайзер за козметика и бижута


✔️Луксозен органайзер за козметика и бижута с много отделения и три чекмеджета. 4 бр. големи чекмеджета. 16 бр. горно разположени отделения.

✔️Органайзера се състои от 2 части, които могат да се ползват по отделно. Долната част е от 4 чекмеджета, а горната част от 16 бр. отделения - за гримове предимно.

✔️Със сигурност не искате любимите ви козметични продукти или скъпите четки за грим да се мачкат и цапат, докато ги съхранявате в шкафа, нали? Бурканчета и различни подръчни средства също не са вариант за вашите съкровища. Нуждаете се от органайзер за гримове. С негова помощ ще сортирате, подредите и съхраните вашите козметични средства сигурно и така ще удължите техния живот. Разбира се, не е само практичната страна на нещата.
✔️Органайзерът е произведен от устойчив прозрачен материал, който дава пълен визуален достъп до козметиката стилно и красиво. Пространството е разпределено така, че да можете да съхранявате флаконите с фон дьо тен, пудра, червила, моливи за устни и очи, четки за грим и други. Подредете своята тоалетка и не позволявайте някой от продуктите да бъде забравен, избутан в ъгъла на шкафа.

✔️Ако се налага да се гримирате в друга стая, няма проблем. Сега не се налага да търсите и събирате, всичко е на едно място. Просто взимате органайзера и го премествате на желаното място. Почистването му също е изключително лесно. Извадете всички козметични средства и аксесоари, изплакнете с вода, а ако се налага, почистете с мек измиващ препарат (бебешки шампоан или друго). Оставете да изсъхне и отново е готов за употреба.

Ползи от продукта:


  • Стилна визия
  • Устойчива конструкция
  • Отлично съхранение на козметика, бижута и аксесоари за грим
  • Прозрачен материал
  • Достатъчно място за четки, моливи, ФДТ, коректори, бижута и т.н.
  • Компактни размери
  • Лесно почистване

Материал: прозрачен акрил

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още

Последно разгледахте