Изберете категория
Вашата кошница

Дозатор за течен сапун

Дозатор за течен сапун
Цена:
9.99 лв.
  • Статус: ✘Изчерпано
  • Код на продукт: 100
Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Много домакини страдат от проблеми със сапунени чинии в банята. Сапуните са редовно пълни с вода, поради което имат нерадостен външен вид. За да предотвратите това, често трябва да излеете вода и постоянно да наблюдавате сухотата на сапунената чиния. В допълнение, постоянната влага в сапунена кутия може да доведе до умножаване на гъби и други микроорганизми. Разумно решение на проблема със сапунката е закупуването на дозатор за течен сапун.

✔️След като сте купили такъв диспенсър, със сигурност ще почувствате колко миене на ръцете ще бъде по-приятно, тъй като вие и вашите гости няма да се докоснете до едно парче сапун. Гъбите и другите бактерии няма да се размножават, тъй като течният сапун ще бъде напълно изолиран от околната среда. Така че дозаторът за сапун е незаменимо нещо.

✔️Дозатора може да се използва за течен сапун, дущ гел или пяна, осигуряваща хигиенна работна среда. Лесното зареждане във формат с голям капацитет предлага интелигентно и евтино решение. Лесно се почиства, има оптимално покритие, за да предпазва от замърсяване или прах.

Характеристики:

  • за монтаж на стена
  • вместимост на резервоара 300 мл
  • единична доза при натискане на бутона 1.8 мл
  • цвят: бял
За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още