Изберете категория
Вашата кошница

Стоки за дома

Стоки за дома
PERFECTLUX е онлайн магазин с продукти на ниски цени и огромен и разнообразен асортимент. Разполагаме с качествени продукти от СТОКИ ЗА ДОМА. Купете своите продукти с бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.
✅Този тип колелца, крачета за лесно преместване са изключително безшумни с тях може лесно да премествате мебели или други предмети с тегло до 32кг., което прави ежедневието ви по-удобно и лесно.✅Крачета си въртят на 360 градуса, което олеснява преместването на мебели, спестявайки време и сила за вас.✅Крачетата са изключително лесни за монтиране в опаковката е включена двойно залепваща лепенка, подходяща за различни видове повърхности.✅Въртящите се колелца са изработени от издръжлив материал, който е проектиран с изящна изработка на детайли и може да се използва дълго време.✅Проектиран с малък ..
6.99 лв.
С този нагревател може да държите чаша любима напитка на подходящата температура толкова дълго, колкото искате!✅Запазете топлината на напитката в чашата сиНикога не оставяйте чая или кафето си да изстинат отново с нагревател за чаши, идеален за дома, офиса, пикника и извън него!✅Наслаждавайте се на кафе или чай при перфектна температура през цялото времеПерфектното устройство, което да имате до себе си, докато работите или учите. Изработен от издръжливи, лесно почистващи се материали с нехлъзгаща се основа.✅ НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯС ниска консумация на енергия, тази затопляща чаша за ..
27.99 лв.
С този нагревател може да държите чаша любима напитка на подходящата температура толкова дълго, колкото искате! ✅Запазете топлината на напитката в чашата си Никога не оставяйте чая или кафето си да изстинат отново с нагревател за чаши, идеален за дома, офиса, пикника и извън него! ✅Наслаждавайте се на кафе или чай при перфектна температура през цялото време Перфектното устройство, което да имате до себе си, докато работите или учите. Изработен от издръжливи, лесно почистващи се материали с нехлъзгаща се основа. ✅ НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ С ниска консумация на енергия, тази затопл..
14.99 лв.
Фитолампа със щипка LED крушка за растеж на растенията
-46 %
✅ Фитолампа лампа за растеж на растения, лампата е подходяща за всякакви растения, тя излъчва сноп от различни лъчи, които са необходими за максимално пълноценен растеж на вашите растения.✅ Лампите са изключително подходящи за всички етапи на растеж на вашите растения.✅ Комбинациите от цветове са проектирани да бъдат максимално близки до ефекта който се постига от слънчеватасветлина!✅ Изработена с червени и сини светлини, понеже те стимулират фотосинтезата.✅ Дайте на вашите домашни растения най-доброто, чрез тази лампа те ще могат да извлекат голяма част от предимствата на външните растения ог..
69.99 лв. 129.99 лв.
Практичната уплътнителна лента, подходяща за трайно уплътняване на душ корита, вани, мивки и други. ✅Уплътнителната лента е водо-непропусклива, здрава, устойчива след залепване, издържлива във времето и лесна за почистване.✅Силиконовата лента е устойчива на почистващи препарати. Благодарение на опорната пяна, лентата лесно поема неравности. Лентата за уплътнения е подходяща за ползване в домашни условия, но е и незаменим помощник за бързи ремонти в хотели, магазини или заведения.✅За уплътняване около вани, панели и душ корита и кухненски мивки✅Бърз, чист, лесен за монтаж✅Развийте, Отлепете тра..
9.99 лв.
Димируема  LED лампа за кухненски плот със сензор за движение.✅ Лампата е подходяща за поставяне под горни кухненски шкафове в гардероби, тоалетни и килери благодарение на сензора за движение не се налага лампата да се докосва за да се активира или да се увеличи и да се намали светлината. Обхвата на сензора е 6см. захранването на лампата е на 220V, чрез USB.✅В комплекта са включени скоби и винтове за монтаж, чрез пробиване и двойно залепващи ленти чрез който просто може да залепите лампата където пожелаете. ✅Лампата се предлага в три размера, излъчва светлина 3500K (топло бяла светли..
13.99 лв.
Практичната уплътнителна лента, подходяща за трайно уплътняване на душ корита, вани, мивки и други. ✅Уплътнителната лента е водо-непропусклива, здрава, устойчива след залепване, издържлива във времето и лесна за почистване.✅Силиконовата лента е устойчива на почистващи препарати. Благодарение на опорната пяна, лентата лесно поема неравности. Лентата за уплътнения е подходяща за ползване в домашни условия, но е и незаменим помощник за бързи ремонти в хотели, магазини или заведения.✅За уплътняване около вани, панели и душ корита и кухненски мивки✅Бърз, чист, лесен за монтаж✅Развийте, Отлепете тра..
7.99 лв.
Пейте повече и по-ярко! Безжичният микрофон за караоке V11 с вграден високоговорител и подобрен звук ще ви помогне в това. Ще бъдете приятно изненадани от гласовия модулатор с четири стила на обработка на гласа и светлинния и музикален дизайн на високоговорителите Disco Light, които променят цветовете си в зависимост от звука. Наличието на функцията за гласова модулация (смяна на гласа) в този модел, 4 варианта на гласове. Предимства на блутут микрофон за караоке:Идеален за всяко парти;Безжично свързване с устройства;Удобна форма;Разполага с микрофон и говорител в едно;Стилна визия;Разпол..
21.99 лв.
Забавният музикален Дядо Коледа яздещ еленче.
-25 %
✴️Забавният музикален Дядо Коледа язди еленче. Дядо Коледа създава перфектната коледна атмосфера!Не се тревожете, ако още не сте украсили елхата си и домът ви не мирише на коледни сладки. Катерещия се Дядо Коледа ще се погрижи за коледния дух тази година! Той ще язди своя коледен елен, пеейки колени песни и ще бъде изключително приятна изненада за всеки, който го види.Коледна украса ✴️Нека тази година вашата коледна украса бъде на съвсем ново ниво! Яздещ елен Дедо Коледа под елхата е интересно и забавно допълнение към всеки дом!Страхотна идея за подарък ✴️Яздещ елен Дядо Коледа..
29.99 лв. 39.99 лв.
КАТЕРЕЩ СЕ ДЯДО КОЛЕДА ПО ВЪЖЕ
-43 %
✴️Забавният музикален катерещ се по въже Дядо Коледа създава перфектната коледна атмосфера!Не се тревожете, ако още не сте украсили елхата си и домът ви не мирише на коледни сладки. Катерещия се Дядо Коледа ще се погрижи за коледния дух тази година! Той ще се покатери по своята стълба или въже, пеейки колени песни и ще бъде изключително приятна изненада за всеки, който го види.Коледна украса✴️Нека тази година вашата коледна украса бъде на съвсем ново ниво! Катерещ се Дедо Коледа на елхата е интересно и забавно допълнение към всеки дом!Страхотна идея за подарък✴️Катерещ се Дядо Коледе е чудесна..
29.99 лв. 53.00 лв.
МУЗИКАЛНА ИГРАЧКА ДЯДО КОЛЕДА КАТЕРЕЩ СЕ ПО КОМИНА
-44 %
✴️Забавният музикален катерещ се по стълба на къщата влиза през комина и излиза през вратата Дядо Коледа създава перфектната коледна атмосфера!Не се тревожете, ако още не сте украсили елхата си и домът ви не мирише на коледни сладки. Катерещия се Дядо Коледа ще се погрижи за коледния дух тази година! Той ще се покатери по своята стълба или въже, пеейки колени песни и ще бъде изключително приятна изненада за всеки, който го види.Коледна украса ✴️Нека тази година вашата коледна украса бъде на съвсем ново ниво! Катерещ се Дедо Коледа по къщата е интересно и забавно допълнение към всеки..
29.99 лв. 54.00 лв.
Катерещ се Дядо Коледа по стълба
-43 %
✴️Забавният музикален катерещ се по стълба Дядо Коледа създава перфектната коледна атмосфера!Не се тревожете, ако още не сте украсили елхата си и домът ви не мирише на коледни сладки. Катерещия се Дядо Коледа ще се погрижи за коледния дух тази година! Той ще се покатери по своята стълба или въже, пеейки колени песни и ще бъде изключително приятна изненада за всеки, който го види.Коледна украса ✴️Нека тази година вашата коледна украса бъде на съвсем ново ниво! Катерещ се Дедо Коледа на елхата е интересно и забавно допълнение към всеки дом!Страхотна идея за подарък ✴️Катере..
29.99 лв. 53.00 лв.
Иновативна силиконова четка за тоалетна чиния с дизайн подходящ за всеки модел тоалетна.✅ Продукта не е като обикновените, които след няколко използвания се сплъстяват и не успявате да почистите дори малките наслагвания от мръсотия.✅Тази четка е изработена от изключително гъвкав и издръжлив силикон, улавяйки с лекота и без усилия мръсотията, като не се износва, не абсорбира мръсотията от тоалетната и не деформира формата си.✅С удобна, ергономична дръжка, четката е подходяща за почистване и на други, труднодостъпни места. С едно минаване с четката се задържа всякаква мръсотия, прах, остатъци и ..
5.99 лв.
✴️Акумулаторна батерия марка SDNMY Модел 18650 4800mAh 3.7 волта. ✴️Идеален е за устройства, които използват батерии от този модел като фенерчета, видеокамери и др. ✴️Висококачествен продукт...
3.99 лв.
⭐Цифрово зарядно устройство за батерии с 2 светодиода JIABAO A-636.Оставете 2-4 броя AA / AAA размер Ni-Mh и Ni-Cd батерии.Уредът има2 LED осветление за съобщения за състоянието. ⭐Подходящи са само за батерии Ni-Mh и Ni-Cd AA или AAA или 9V.Избягвайте да използвате други видове батерии, напр. алкални батерии, въглеродни батерии .Използвайте зарядното устройство на закрито, избягвайте влагата.Прекъснете захранването, когато то завърши или не може да завърши зареждането. ⭐Избягвайте падането и тежките удари, не разрушавайте или рекомбинирайте зарядното устройство.Нормална работна тем..
12.99 лв.
Безжичен звънец подходящ за монтаж във всякакви помещения + батерия в комплекта !  ⭐Безжичен звънец за входна врата 38 различни мелодии Захранване на бутона: батерия 23А, 12V (включена в комплекта) Захранване на звънеца: 220V Разстояние м/у бутона и звънеца до 200 метра. Анти-интерферентна система, не позволява приемането на сигнала от звънеца на съседите ви.⭐При средно натискане на звънеца около 20 пъти на ден, батерията издържа 1 година.Звънеца работи на 220V, бутона е на батерииХарактеристика:Тип: БезжиченБрой тонове на звънене: 32 бр.Ефективен обхват: 200 м.Захранване звънец: 220VACКо..
14.99 лв.
от 1 до 16 от общо 472 резултата (30 стр.)