Изберете категория
Вашата кошница

Кутии за храна

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

За храната, удоволствието от храненето, както и за значението на качествената храна е казано и написано много. Да се храниш вкусно е лесно. Да се храниш вкусно, а същевременно балансирано и пълноценно обаче е не особено лека задача. Задачата с балансираното хранене по време на работния и учебния ден е още по-сложна за решаване.

Храната, до която имаме достъп през деня, когато сме в движение, когато се налага да обядваме в офиса, или пък когато сме на път, рядко отговаря на изискванията на здравословния хранителен режим. В още по-голяма степен това важи за храненето на децата извън дома. Те често заменят обяда с вафла или сандвич от лафката пред училище, които не са в състояние да набавят необходимото количество хранителни вещества. Най-доброто решение е домашно приготвената храна.

А как да пренесем и съхраним домашно приготвената храна в училище или в офиса през целия ден❓

В подходящи качествени кутии за храна❗

Кутии за съхранение на храна 3в1 - мечтаната тройка с херметическо затваряне и свеж цветен дизайн! Тройно повече свежест и защита за твоите кулинарни шедьоври. Тройно повече вкус и удобство, където и да се намираш.

✔️Съдовете са изработени от материал, който е подходящ за храни и няма вредни съставки, които да влияят на храната, която съхраняваме в тях.

✔️Тройката, която осигурява качествен обяд, закуска и вечеря.

  • Размер: 15x15 см.
  • Вместимост: 2100 мл. 
За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още

Последно разгледахте