Изберете категория
Вашата кошница

Стоки за градината

Стоки за градината
PERFECTLUX е онлайн магазин с продукти на ниски цени и огромен и разнообразен асортимент. Разполагаме с качествени продукти от СТОКИ ЗА ГРАДИНАТА. Купете своите продукти с бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.
✅Градинска преместваема пръскачка с 12 регулируеми дюзиХарактеристики:Лесен, много иновативен и удобен начин да се справите с проблема с поливането на градината пред лятото.Всеки обича зелена трева, хубави цветя, но всичко изисква поддръжка, а тя е свързана с време.Не всеки има такова. Ако искате лесно и бързо да полеете големи площи или пък не толкова големи,нужна ви е правилната пръскачка.Предлагаме ви един много практичен аксесоар за всеки дом и всяка градина.Тази пръскачка се отличава от стандартните с това, че можете да я регулирате според нужната площ за поливане.Атрактивната му визия се..
9.99 лв.
Сгъваема Соларна LED Лампа тип Футболна Топка
-13 %
✅Соларната LED лампа за осветление е с широк обхват, обилна светлина и осветява тъмната зона на стаята или двора. Многофункционална и красива, тя е универсална и подходяща за всички видове стаи, както и за къмпинг осветление, за заведение, хотел или търговски център, градина. Лампата е лесна за монтаж снабдена е с кука с помощта на която може да я закачите където пожелаете, тъй като е изключително лека, изработена от високопрозрачен PP материал, който осигурява равномерен светъл цвят, ярък и мек. Корпусът на лампата е ABS материал, който е устойчив на ръжда. Уникалният оптичен дизайн позволява..
19.99 лв. 22.99 лв.
✅Красива соларна лампа имитираща цвете лилия.✅ ✅Превърнете градината си в приказка с тези красиви, захранвани от слънцето LED лилии. Тези прекрасни цветя изглеждат напълно естествено, устойчиви са на вода и се включват автоматично когато слънцето залезе зад хоризонта.✅През деня това цвете ще краси градината Ви като истинско,а вечерта ще обагря цялата градина с ярките си цветове.✅Тази соларна лампа се зарежда от слънцето през деня и свети през нощта.Наистина зашеметяващ външен вид, подчертан от LED светлините Перфектна украса за вашата собствена градина Водоустойчиви, с ярки цветове, к..
19.99 лв.
Интегрирано соларно осветление и вграден високоефективен соларен панел. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за:пътищата паркове градини вили външен паркинг както и навсякъде, където липсва електрозахранване или има нужда от автономно осветление.✴️Благодарение на вградената батерия при пълна липса на слънчева радиация лампата може да свети до 40 часа без прекъсване след пълно зареждане на батерията. ✴️Уреда е със сензор за движение с цел съхранение на енергия по-дълго време. Изключително лесна за монтаж, може да се постави на различни видове стълбо..
24.99 лв.
⭐ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩА ДЕФОРМИРАЩА СЕ СГЪВАЕМА КРУШКА 60W⭐
-34 %
✔️ФУТУРИСТИЧНА LED деформираща се сгъваема крушка, тип полилей с форма на вентилатор, студена бяла LED светлина с фасунга - E27 , сгъваема лампа с 5 панела , универсална крушка подходяща както за дома, така и за работилници, лаборатории, читални, хамбари, складове, мазета.✔️ Регулируем дизайн : Тази уникална широкоъгълна LED светлина за паркиране с 5 ултра ярки деформируеми LED глави , всяко крило може да регулира до 90 градуса за покриване на по-широка зона и фокусиране на зоната, в която работите.✔️ Super Bright LED Garage Light : Светлинните панели са оборудвани с диоди ..
18.99 лв. 28.99 лв.
Фитолампа с щипка LED крушка за растеж на растенията
-46 %
✅ Фитолампа лампа за растеж на растения, лампата е подходяща за всякакви растения, тя излъчва сноп от различни лъчи, които са необходими за максимално пълноценен растеж на вашите растения.✅ Лампите са изключително подходящи за всички етапи на растеж на вашите растения.✅ Комбинациите от цветове са проектирани да бъдат максимално близки до ефекта който се постига от слънчеватасветлина!✅ Изработена с червени и сини светлини, понеже те стимулират фотосинтезата.✅ Дайте на вашите домашни растения най-доброто, чрез тази лампа те ще могат да извлекат голяма част от предимствата на външните растения ог..
69.99 лв. 129.99 лв.
✴️ Разделената соларна лампа за стена е задължителен продукт, който ще подобри осветлението и сигурността на къщата и двора!✴️ С тази соларна лампа няма да имате повече притеснения, относно недостатъчното съхранение на слънчева енергия!✴️ С помощта на отделният дизайн на соларната лампа, можете да инсталирате лесно на всяка стена панела със сензора за движение и светлина излъчвана от 160 LED диода навсякъде, където е необходимо осветление, след това поставете соларният панел на място, където постояно ще поема много слънчева светлина!✴️ За свързването на двата панела е осигу..
31.99 лв.
✔️Универсална LED лампа LJ-5960 с акумулаторна презареждаща се батерия.✔️Лед лампата е идеална за използване на открито и закрито, като къмпинг, у дома в градината, когато ходите за риба на места на които няма достъп до електрозахранване или на места на които ви трябва допълнително по-силно осветление. Лампата има извод за свързване към соларен панел 6V✔️Лампата има вградена удобна дръжка за пренасяне, която се прибира в тялото на лампата, отвор за окачване на стена и стойка за поставяне на равна повърхност.Характеристики и спецификации: 60 smd диода. Вградени мощни акумулаторни батерии 2 Х ..
25.99 лв.
Луминисцентно ултравиолетово устройство против насекоми 9W
-29 %
Това е най-ефективния продукт за борба с комари ➣ На открито и в къщи. ✔️Луминисцентна ултравиолетова лампа е най-ефективният начин да се отървете от досадните насекоми в открити и закрити помещения, устройството с ултравиолетовата лумисцентна светлина успешно улавя всякакъв вид насекоми.  ✔️Лампата ще предпази вас, вашите близки и домашни любимци от досадните насекоми и ще внесе уют и спокойствие във вашият дом, градина или офис. Печката против комари е снабдена с предпазна решетка за да са в безопасност децата и домашните ви любимци. ✔️Луминесцентна светлина привлича насекомите, коит..
49.99 лв. 69.99 лв.
Луминисцентно ултравиолетово устройство против насекоми 7W
-33 %
✔️Луминисцентна ултравиолетова лампа е най-ефективният начин да се отървете от досадните насекоми в открити и закрити помещения, устройството с ултравиолетовата лумисцентна светлина успешно улавя всякакъв вид насекоми.✔️Луминесцентна светлина привлича насекомите, които минавайки близо до металната решетка стават причина за получаването на волтова дъга, която ги изгаря. Волтовата дъга не е опасна за хората и домашните любимци.✔️Да се монтира на тихи и тъмни места, ъгли на височина 2.5 метра от земята за да се предотврати контакт с хора.Тази лампа е ефективно решение за борба с: комари му..
39.99 лв. 59.99 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ КОЛИЧЕСТВА!⭐Най-икономичното LED осветление от ново поколение за всякакво приложение! ⭐Лед прожектора е с изключително ниска консумация на енергия - пести до 80% от традиционно изразходваната енергия за осветление! ⭐IP65 съвместим - за външен монтаж, устойчивост на прах и вода. ⭐Без UV или IR лъчения. Характеристики: - Входящо напрежение: 90-240V - Консумация: 100W. - Светлина бяла - Ъгъл на осветяване: 120 градуса - Яркост: 100W- 900 Лумена..
49.99 лв.
LED SMD SLIM Прожектор за външен монтаж 50W
-24 %
⭐Най-икономичното LED осветление от ново поколение за всякакво приложение!⭐Лед прожектора е с изключително ниска консумация на енергия - пести до 80% от традиционно изразходваната енергия за осветление!⭐IP65 съвместим - за външен монтаж, устойчивост на прах и вода.⭐Без UV или IR лъчения.Характеристики:- Входящо напрежение: 90-240V- Консумация: 50W- Светлина бяла- Ъгъл на осветяване: 120 градуса- Яркост:- 50W- 4500 Лумена..
24.99 лв. 32.99 лв.
⭐Най-икономичното LED осветление от ново поколение за всякакво приложение!⭐Лед прожектора е с изключително ниска консумация на енергия - пести до 80% от традиционно изразходваната енергия за осветление!⭐IP65 съвместим - за външен монтаж, устойчивост на прах и вода.⭐Без UV или IR лъчения.Характеристики:- Входящо напрежение: 90-240V- Консумация: 30W- Светлина бяла- Ъгъл на осветяване: 120 градуса- Яркост: 2700 Лумена..
24.99 лв.
⭐Най-икономичното LED осветление от ново поколение за всякакво приложение!⭐Лед прожектора е с изключително ниска консумация на енергия - пести до 80% от традиционно изразходваната енергия за осветление!⭐IP65 съвместим - за външен монтаж, устойчивост на прах и вода.⭐Без UV или IR лъчения.Характеристики:- Входящо напрежение: 90-240V- Консумация: 20W- Светлина бяла- Ъгъл на осветяване: 120 градуса- Яркост:- 20W- 1800 ЛуменаРазмери на опаковката (ВхШхД): 20W-19.5 х 14.5 х 5 см...
21.99 лв.
 СОЛАРНА ЛАМПА С ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ КОБРА 115WСОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА COBRA – ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМАЗА ВЪНШНО ОСВЕТЛЕНИЕ С НОВА ТЕХНОЛОГИЯЗарежда се от слънцето през деня и свети само нощем.Интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части.Соларна лампа с датчик за движение 115WПрез деня високоефективният слънчев панел събира енергия от слънцето и я съхранява в усъвършенстваната литиева батерия. През нощта мощният светодиод се включва автоматично, за да осигури светлина.ПРЕДИМСТВА НА СОЛАРНИТЕЛАМПИ✅ ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ✅БЕЗ КАБЕЛИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАН..
29.99 лв.
⭐LED плафониерата е двуцветна влаго и прахо устойчива, предназначена за външен монтаж. Лампата свети с основен цвят бял + допълнителен цвят по ваш избор.Характеристики: Напрежение AC85-265V , 50 / 60Hz. Мощност-68W +18W. Лумени- 4500LM. Цвят на светлината: хладно бяло + цвят (6000K) Тип на инсталиране-E27 стандартна средна основа 4 регулируеми светодиодни лампи. Среден живот на лампата- 45000 часа. Материал - Пластмаса и метал. Ъгъл на лъч- 0-90 градуса регулируем. Широкоъгълно осветление. По-ярко осветление. Висока яркост, равномерна светлина, без тъмна зона. Лесна за инсталиране..
26.99 лв.
от 1 до 16 от общо 88 резултата (6 стр.)