Изберете категория
Вашата кошница

Устройство против насекоми

Устройство против насекоми
49.99 лв.
54.99 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на продукт: 2834

Възможни варианти

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадетени се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане
Електронно устройство ( UV лампа) за борба с досадните комари и мухи, комарник. С неговата помощ много по-лесно и ефективно ще се отървете от насекомите. По един безопасен и напълно нетоксичен начин, вие осигурявате спокойствие в апартамента, офиса или градината!покритие - до 25 m2 - 20W, до 35 m2 - 30 Wзахранващо напрежение - 220 Vконсумирана мощност - 20 W; 30 W;захранващ кабел - 1 m; размери: 395 X 75 X 280 mm (20W);495 x 297 x 85 mm (30W) верижка за закачане на уреда - 0.55 m, включена в комплекта.Приложение:Лампата против комари е изключително ефективен уред за борба с комарите, мухите и другите досадни насекоми. Устройството е оборудвано с две ултравиолетови пури, които излъчват силна UV луминесцентна светлина, привличаща насекомите. При докосването им до високоволтовата решетка се образува волтова дъга, която ги убива на място. Външната мрежа предпазва човека от докосване на високоволтовите решетки. Специално създадените ултравиолетови тръби са напълно безопасни за човек или домашен любимец. Лампата против насекоми не изпуска дим, мирис или вредни емисии. Лампата убиец на всякакви летящи насекоми е идеална за къщи, ресторанти, магазини за хранителни стоки, месарници, болници, също и при каравани или палатки сред природата и др. Устройството против насекоми е леко, тънко и с изящен модерен дизайн, висока ефективност и безопасност. Мрежата за убиване на насекоми не се запушва, не ръждясва и остава с гладка и устойчива повърхност. Уредът не е подходящ за използване в хамбари, конюшни и подобни места. Уредът не трябва да се използва на места, където има вероятност да има запалими пари или взривоопасен прах.Важно! Прочети преди употреба. не докосвайте решетката при включен уред;не пъхайте метални предмети през решетката при включен уред;не мийте с вода и не оставяйте навън при дъжд;не доближавайте пламък или експлозиви до уреда;изключвайте уреда преди почистване, при смяна на UV тръбите; събраните насекоми в уреда могат да предизвикат пожар, затова почиствайте често уреда от мъртвите насекоми попаднали в него;пазете далеч от деца.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Всички поръчки над 100 лв. получават безплатна доставка до офис на Еконт. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени своевременно чрез email или по телефон, посочен за контакт с Вас.

Цената на доставката е както следва:

- Еконт до ОФИС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма -10% клиентска отстъпка

- Еконт до АДРЕС – Пратката се таксува по тарифния план на куриерската фирма -10% клиентска отстъпка

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер, онлайн магазин perfectlux.bg не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още