Изберете категория
Вашата кошница

Охранителна, широкоъгълна безжична Wifi камера за домашно наблюдение Arespark, FHD 1080P, Водоустойчива

Охранителна, широкоъгълна безжична Wifi камера за домашно наблюдение Arespark, FHD 1080P, Водоустойчива
-22 % ✘Изчерпано
Охранителна, широкоъгълна безжична Wifi камера за домашно наблюдение Arespark, FHD 1080P, Водоустойчива
69.99 лв.
89.99 лв.
  • Статус: ✘Изчерпано
  • Код на продукт: 3486
Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877211444
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Качество на картината HD,  Двупосочен аудио】 Тази IP камера е изградена с 2 броя HD  инфрачервени светодиода, които ви осигуряват ясни и ясни записи през деня и нощта. Можете да гледате дистанционно в реално време чрез мобилното приложение. Поддържа ъгъл с широк изглед от 130 градуса и предлага двупосочен аудио разговор, за да ви позволява лесно да провеждате разговори. При движение, може да препрати аларма и изображение на вашия смартфон.
【Водоустойчив IP66 за външен монтаж】 Спазвайте стандартите на водоустойчивия IP66, камерата wifi е проектирана да издържа при буря и снежно време. Тази водоустойчива камера за сигурност може да се използва както за вътрешен, така и за външен монтаж.
【Лесен монтаж】 Тази външна камера за сигурност отнема по-малко от 5 минути, без да се налага използването на сложни инструменти. Включени в комлекта, винтове и дюбели, които ви позволяват да го инсталирате където искате. Тази wifi камера позволява да се пазят данни за 30 дни. Локалното архивиране: поддържа до 64GB microSD карти.
【Повече от 10 души онлайн едновременно и мулти-оборудвана връзка】 Тази безжична камера позволява на 10 души да гледат видео и да наблюдават дома ви едновременно. Можете също така да свържете и следите повече от сто камери в приложението едновременно. Съвети: Камерата не поддържа 5G.
【Безжична система за охранителна камера Wireless Безжична охранителна камера Arespark е лесно и цялостно решение за сигурност за вашия дом и бизнес. Забележка: „Безжична връзка“ се отнася до „Безжично предаване на сигнал“. Всяка камера трябва да бъде включена в електрическта мрежа за захранване.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още